Mittwoch, 3. August 2011

FINANTARE PROIECTE DE BIOGAZ

Un grup de investitori Germani doreste sa se asocieze cu firme care detin o fabrica de biogaz sau au un proiect pentru biogaz in derulare cu aprobare obtinuta din partea Comunitatii Europene si care au nevoie de cofinantare. daca va intereseaza aceasta propunere, va rugam sa ne contactati prin mail la adresa: bursainternational@gmail.com cu urmatoarele date:
1. Nume, Prenume
2. Nr. de telefon
3. Locatia
4. Valoarea proiectului
5. Valoarea necesara pentru cofinantare 
Cei care detin o fabrica de biogaz care este deja in functiune, si doresc sa vanda o parte din actiuni, respectiv parti sociale, sa specifice despre care suma este vorba.

5 ferme vor fi finantate

FINANTARE PENTRU FERME DE PORCI

Avem un investitor austriac care este dispus sa finanteze constructia fermelor de porci, care deja au aprobare din partea Comunitatii Europene pentru participarea Comunitatii Europene cu o parte din bani nerambursabili si care inca nu au licitatiile de achizitie facute. Firma austriaca se ocupa de tot proiectul si ramane asociat cu fermierul. Termen limita de depunere a proiectelor este de 1 septembrie 2011, data pana care puteti lua legatura cu noi in vederea trimiterii dosarului de proiect si noi ne ocupam de prezentarea dosarului Dvs catre investitor.
puteti sa ne contactati pe adresa de mail: bursainternational@gmail.com, cu urmatoarele date:
1. Nume, Prenume
2. nr te telefon
3. Locatia
4. valoarea proiectului
5. valoarea necesara pentru cofinantare
20 ferme vor fi finantate
  1 transactie incheiata pana acum 12.08.2011