Sonntag, 31. Juli 2011

AVETI O INVENTIE DEJA PATENTATA?

Un grup de investitori germani este in cautare de asociere pentru productie in serie de inventii noi. Daca Dvs sunteti inventatori ai unui produs, ne puteti trimite un mail la adresa: bursainternational@gmail.com si noi vom trimite propunerea Dvs spre analiza in Germania. Investitorii sunt interesati de inventii in orice domeniu.

PROIECTE EOLIENE SI FOTOVOLTARICE

Un grup de investitori elvetieni, cauta proiecte aprobate in domeniul energiei eoliene si fotovoltarice pentru asociere sau cumparare.
Daca aveti asemenea oferte, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa bursainternational@gmail.com, cu urmatoarele date:
1. situatie de proprietate a terenurilor
2. capacitate de productie prevazuta
3. viteza vantului
4. situatia in legatura cu Certificatul Verde
5. suma totala de investitie
6. suma aprobata nerambursabila din partea Comunitatii Europene
7. proiect scanat si trimis prin mail.

11 proiecte vor fi finantate

STUPI DE ALBINI

O asociatie apicola din Germania, cauta un producator care poate sa execute un numar de 100 stupi de albini etajate pe luna, la un pret convenabil. De asemenea, cauta un producator pentru rame.
Daca Dvs sunteti interesat de aceasta propunere, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: bursainternational@gmail.com
1 furnizor este cautat
TRANSACTIE INCHEIAT !!!11.08.2011

NOI VA GASIM PARTENERI DE AFACERI

Daca aveti ceva de vanzare, sau doriti sa cumparati ceva, sa va asociati cu cineva, sa cautati o finantare pentru afacere, etc., noi va putem ajuta!
Trimiteti-ne cererile Dvs pe mail si noi vom posta cererilr Dvs pe site-urile noastre in limbile engleza, rusa, germana, astfel, cererea Dvs poate fi vazuta de cat mai multi utilizatori de internet din Europa.


Anunturile Dvs ce ni le trimiteti prin mail, vor fi postate in mod gratuit pe siteurile noastre partenere in strainatate.

TERENURI AGRICOLE

un numar de 14 investitori germani cauta sa cumpere terenuri agricole cu suprafete de minim 500 ha, in toate zonele Romaniei. Terenurile trebuie sa fie cat se poate de compacte si sa aiba toate actele in regula. Terenurile care sunt la CF, se cumpara cu prioritate. va rugam sa ne trimiteti ofertele la adresa de mail: bursainternational@gmail.com

14 loturi peste 500 ha  sunt cautat 
 

CAUTAM CONSTRUCTORI

pentru o firma din Austria, cautam un producator de case din lemn la strandarde Europene, care poate sa construiasca case din lemn dupa desenul si cererea clientilor, la calitate superioara. Cumparatorul caselor are clienti pentru case si este dispus sa faca o colaborare pe termen lung cu o firma serioasa.
Constructorul trebuie sa fie in stare sa livreze casele finalizate la cheie.
daca va intereseaza aceasta oferta, va rugam sa ne scrieti un email: bursainternational@gmail.com

1 producator este cautat